Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

Van goede kwaliteit de machine van de lasergravure voor verkoop
Van goede kwaliteit de machine van de lasergravure voor verkoop
Betreffende cnc busbar machine 303 e-2 met installeer het plaatsende werk zeer fijne .i tot één vastgestelde cnc busbar machine van u in de nabije toekomst, dank opdracht zal geven

—— Alex

gewild u laten weten dat de router vandaag aankwam en ik heb bereid om het in werking te stellen. ik zal mijn die eerste testproject tijdens het weekend wordt gedaan krijgen

—— David

Ik ben online Chatten Nu

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd. Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd. Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd. Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd. Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd. Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd. Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.
Qihangfabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : SAILFAR
Aantal werknemers : 120~130
Jaarlijkse omzet : 5000000-1000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 60% - 70%

Het MATERIAALco. van JINAN QIHANG CNC, Ltd is een professionele fabrikant en verkoop van de sailfar die snijmachine van de merklaser en CNC router sinds 2005, in China „wordt gevestigd quancheng“ - Jinan-Stad.

 

De Sailfarlaser begon om lasersnijmachine en CNC router sinds 2005 te produceren, twee productielijnen introduceren van Duitsland met productiecapaciteit van 1000PCS/month. Meer dan 12000 klanten gebruiken tot nu toe ons lasermateriaal.

 

Ons nieuw merk sailfar gebruik de recentste de lasersnijmachine van de technologieopbrengst en CNC router, hebben wij onze eigen de verwerkingsinstallatie van het Bladmetaal, controleren kwaliteit uit de bron, houden elke machine met een hoge quality.about-voeringsgids wij samenwerking met Taiwan HINW, waarborgen de vlotte verrichting van de machine hebben om de fout te verminderen. Ons ruida en topwistom controlemechanisme van het machinegebruik maken tot de verrichting meer milieuvriendelijke nauwkeurigheid en simple.and, in overeenstemming zijnd met de internationale norm van milieuproductie.

 

Onze fabriek:

 

 

 

Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ de filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten, probeert ons beste om lasersnijmachine en CNC router van het prima merk op te bouwen. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!

 

 

 

 

Contactgegevens
Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Zhu

Tel.: 86-130-8275-2801

Fax: 86-0531

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)