Tel.:
China industriële Lasersnijmachine fabrikant
Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

   Het Materiaalco. van Jinanqihang CNC, Ltd.

 

Laat Sailfar-de Dienst van Merkmachines uw Zaken! 

Thuis

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

Het MATERIAALco. van JINAN QIHANG CNC, Ltd is een professionele fabrikant en verkoop van de sailfar die snijmachine van de merklaser en CNC router sinds 2005, in China „wordt gevestigd quancheng“ - Jinan-Stad.

 

De Sailfarlaser begon om lasersnijmachine en CNC router sinds 2005 te produceren, twee productielijnen introduceren van Duitsland met productiecapaciteit van 1000PCS/month. Meer dan 12000 klanten gebruiken tot nu toe ons lasermateriaal.

 

Ons nieuw merk sailfar gebruik de recentste de lasersnijmachine van de technologieopbrengst en CNC router, hebben wij onze eigen de verwerkingsinstallatie van het Bladmetaal, controleren kwaliteit uit de bron, houden elke machine met een hoge quality.about-voeringsgids wij samenwerking met Taiwan HINW, waarborgen de vlotte verrichting van de machine hebben om de fout te verminderen. Ons ruida en topwistom controlemechanisme van het machinegebruik maken tot de verrichting meer milieuvriendelijke nauwkeurigheid en simple.and, in overeenstemming zijnd met de internationale norm van milieuproductie.

 

Onze fabriek:

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ de filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten, probeert ons beste om lasersnijmachine en CNC router van het prima merk op te bouwen. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : SAILFAR

Aantal werknemers : 120~130

Jaarlijkse omzet : 5000000-1000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

2005 het Gevestigde materiaal co.ltd van Jinan qihang cnc, dat aan producee allerlei lasersnijmachine en CNC routermachine is begonnen.

2006 toevoegend breiden twee productielijnen zich toe te schrijven aan van de markten uit

2007 wordt ons product wijd verkocht in binnenlandse markt

2008 plannend ons eigen bedrijf van de foreighhandel om de wereldmarkt te exploiteren

2009 begonnen de Gevestigde sailfar snijmachine van de merklaser en CNC de routermachine, om naar lasermachine en CNC router uit te voeren.

2010 ingaand de markt van Zuid-Azige, produceerden onze producten jaarlijkse verkoop is meer dan $3 miljoen.

1325 CNC van 2011 de routermachine maakt belangrijke technische doorbraken

machine van de het merklaser van 2012 werd de sailfar verkocht rond de wereld en de kwaliteit en de technologie van onze producten worden hoogst geadviseerd door onze globale klanten

2013 het sailfar merk van Jinan dat naar de nieuwe bureaubouw toe te schrijven wordt verplaatst aan schaaluitbreiding.

2014 uitbreidt ons verkoopteam voor het verstrekken van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de wereld.

2015 richtte tweede Co. van de firmanaam jinan sailfar laser, Ltd voortdurende opbrengst op en verkoopcnc router en lasersnijmachine.

de stabiele en vlotte ontwikkeling van 2016

2017 opnieuw uitbreidt ons verkoopteam voor de ontwikkelingsbehoeften van ons bedrijf

het de welkome leider en team van 2018 om ons bedrijf te bezoeken voor het communiceren en over de producten te leren.

 

 

bedrijfsdiensten

Het vrije Pre-Sales Raadplegen

sailfar laseraanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.


Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

a) Grondstoffencontrole

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

b) Workshop

Wij hebben nu eersteklas niet-stofworkshops en elke arbeider wordt gedwongen om klemkappen en schoendekking te dragen. Alvorens zij de workshop ingaan, is er een ruimte van de luchtdouche om hygiëne te houden. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.

c) Kwaliteitscontrole

c1. QC in workshop
Vier supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
c2. QC in verpakking
De arbeiders controleren of de pakken haar en stof alvorens verpakking bevatten te maken.

d) De kwaliteit klaagt

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze lasersnijmachine en CNC te aarzelen router, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: bruce@sailfarlaser.com, en verheugt zich op het werken met u.

Bedrijfteam

Het MATERIAALco. van JINAN QIHANG CNC, Ltd is specilized in opbrengst en de lasersnijmachine van het verkoop sailfar merk en CNC routermachine.

Wij zijn de beroemde CNC router van China en de fabrikant van de lasersnijmachine, is in deze lijn 14 jaar geweest. Meer dan 12000 klanten gebruiken tot nu toe ons lasermateriaal.

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

 

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

Opleiding door Afdelingschef Tommy voor „bedrijfproduct“

 

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams, zoals Kerstmisdag organiseren, kunnen zij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken.

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

 

Ons bedrijf houdt een partij om de verjaardag van onze teamleden te vieren, zijn wij niet alleen team, maar ook families.

 

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.

Jinan Qihang CNC Equipment Co., Ltd.
Nr 15, Tianshun-Industrieterrein, Huaiyin-District, Jinan, Shandong, China (Vasteland)
Tel.:86-130-8275-2801
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit industriële Lasersnijmachine Leverancier. © 2018 - 2020 industriallasercuttingmachine.com. All Rights Reserved.